Personlig

«Vi er her for å støtte deg og din familie»

Torsten Østensen. Leder for Nordea Private Banking

Vi legger bak oss et halvår med en helse- og økonomisk krise, som ingen kunne forutse for bare få måneder siden. Grensene har vært stengt, helsevesenet har opplevd sprengt kapasitet, og et stort antall norske bedrifter har permittert ansatte. Som en følge av dette har vi sett arbeidsledighet på nivåer vi sist opplevde under depresjonen på 30-tallet. Mens det stormet som verst gikk børsverdier for milliarder daglig opp i røyk og flere typer matvarer var ikke å oppdrive i butikkene. I Nordea har flertallet av våre ansatte i denne perioden betjent våre kunder hjemmefra, i mange tilfeller parallelt med å støtte barn hjemme fra stengte skoler eller barnehager. Enda er ikke krisen over, men stadig fler opplever en gradvis og forsiktig normalisering av hverdagen. Hva fremtiden vil bringer er det ingen som vet, men forhåpentligvis går vi mer normale tider i møte. Jeg håper uansett vi kan fortsette vårt samarbeid også i andre halvår.

Uansett hva som ligger foran oss så vil jeg at du som kunde i Nordea Private Banking skal vite at vi er her for å støtte deg og din familie. Om vi ikke får anledning til å treffes ansikt til ansikt i den nærmeste fremtid så vit at vi kan få løst det aller meste via nettmøter, telefon og digital signering. Du er alltid velkommen til å kontakte vår eksklusive kundeservice PB Direct. PB Direct kan bistå deg med alle dine spørsmål og har ingen ventetid. Vi er tilgjengelig 24/7 på telefon, chat eller e-post også i sommermånedene. Avtale gjerne et møte med din rådgiver for en gjennomgang før eller etter sommeren.

Selv om sommeren 2020 blir spesiell og noe helt annet enn de fleste er vant til, er vi heldige som bor i et så langstrakt og vakkert land som Norge. Norge som ferieland kan by på mange fantastiske steder og opplevelser. Foran oss ligger forhåpentligvis noen solrike og varme uker hvor vi alle kan få ladet batteriene og pleiet relasjoner med nærmeste familie og venner. Personlig ser jeg veldig frem til dette.

Enten du skal nyte alt det flotte Norge har å by på, eller våge deg på tur i verden, så ønsker jeg deg og dine nærmest en riktig god, trygg og avslappende sommer.

Hilsen
Torsten Østensen, Leder for Nordea Private Banking

+4723206000
23206000@nordea.no
Du kan også nå oss på chat fra mobilbanken eller nettbanken
Vi er åpne 24/7

Publisert 01.07.2020