Nyheter og tilbud

Together we change – SHE Conference 2021!

For tredje år på rad er Nordea en av hovedpartnerne til SHE Conference, Europas største mangfold- og likestillingskonferanse. Nå kan du som kunde i Nordea delta på årets digitale konferanse gratis. Program og påmeldingslink

5. mars går startskuddet for årets SHE Conference. Konferansen blir i år heldigital og vil gå over to uker.

I år er det mange prominente navn på programmet.  Blant de som skal delta er Erna Solberg,  Hillary Clinton, Chelsea Clinton, Johan Olav Koss, Knut Brundtland, Anita Krohn Traaseth, Sigve Brekke og mange flere.

Nordea er hovedpartner for SHE Conference fordi vi ønsker å være med å fremme viktigheten av likestilling, og viktigheten av at flere kvinner kommer i ledende stillinger både i Nordea og i finansbransjen. Vi som stor kapitalforvalter kan påvirke og gjøre en forskjell, vi bruker vår posisjon i dag til å gjøre en forskjell og påvirke selskaper vi investerer i til å øke kvinneandelen i ledelsen og styret, men dette kan vi gjøre i enda større grad, sier Snorre Storset, Branch Manager og leder av Asset and Wealth Management. 

Snorre understreker at en av hovedgrunnene til at Nordea valgte å bli hovedpartner til SHE er at vi ønsker å støtte oppunder mangfold. Å være partner forplikter oss til å fokusere på nettopp dette arbeidet, sier han.

Av alle selskapene som er notert på Oslo Børs er det kun 40 prosent som rapporterer på kjønnsdeling i styre eller ledelse. På verdensbasis er tallene enda dårligere. I 2019 lanserte vi Nordea Likestillingsfond, som har strenge kriterier knyttet til rapportering og kvinneandel i ledelse og styre.

Se hele programmet og meld deg på her påmeldingslink.

Publisert 23.02.2021