Nyheter og tilbud

Samarbeid i Sør-Afrika i 10 år

Nordea Private Banking har samarbeidet med Star for Life i 10 år. Nylig ble det feiret på Kufzkile High School utenfor Durban i det nordøstlige Sør-Afrika.

I februar arrangerte Private Banking og Star for Life en reise til Sør-Afrika. Formålet var å se hvordan Star for Life sitt skoleprogram for barn og unge fungerer i praksis. Programmet ønsker å skape selvtillit og inspirere elevene til å fullføre skolegangen og skaffe seg et yrke.

Om lag 30 Private Banking kunder fra Norge og Sverige var med, og fikk oppleve en innholdsrik reise.

– Jeg ble svært rørt! Det er fantastisk å se gleden hos ungdommene, og effekten av det Star for Life gjør, sier Rasmus Bertram fra Private Banking som var med på turen.

Nordea Private Banking deler også ut stipend til elever, slik at de får dekket kostnader knyttet til en universitetsutdanning.

Sade Sizakele Mfekayi var tidligere elev ved skolen, og er en av de som har fått støtte til å fullføre universitetet.

– Jeg kommer fra en familie på ni personer. Mine foreldre hadde ikke jobb og lite penger. Støtten jeg fikk har forandret mitt liv, nå har jeg en grad i biokjemi og mikrobiologi, sier Mfekavi.

I påsken vil det være mulig å se filmer fra Nordeas arbeid med Star for Life på alle TV 2 sine kanaler. Men du kan allerede se filmen nå ved å klikke på linken under.

Nordea har støttet Star for Life i 10 år.

– Vi valgte Star for Life fordi de har et tydelig formål, og driver effektivt. Vi startet med engasjementet i Esiqiwini High School, sier Torsten Østensen, leder for Nordea Private Banking Norge.

Les mer om Star for Life og hvordan man kan støtte organisasjonen.

Publisert 03.04.2020