Nyheter og tilbud

Påskeferie i Lofoten?

Lofoten

Alle vil til Lofoten. Alle vil oppleve ville spisse fjelltopper, autentiske rorbuer, hvite sandstrender, fargerike fiskevær, kunst og kultur og fantastisk mat.  På denne unike turen til Lofoten får du fire dager med opplevelser som vil gi deg minner for livet. Du bor på Henningsvær Bryggehotell med en enestående utsikt over havet og til landemerket Vågakallen. Erfarne guider tar deg med på blant annet trugetur, havfiske og havørnsafari i RIB-båt. Maten du skal nyte består av lokale råvarer og nyfanget fisk. VELKOMMEN til Lofoten!

Lofoten

Aktiviteter inkl. i pris

  • Galleri Lofoten. Norges største samling av nordnorske malerier fra rundt forrige århundreskiftet.
  • Fiskeværsvandring. Få innsikt i Lofotens fasinerende historie og kjenn på stedets sjel og atmosfære.
  • Topptur med truger. Opplev Lofotens natur og vinterlys med lokal guide.
  • Afterski med badstue. Vi fyrer opp stampen og badstua med utsikt over havet slik at frosne fiskere kan få varme og ro i kroppen.
  • Havfiske. På en sjarmerende fiskeskøyte får du prøve deg som hardbarka fisker i Lofothavet. Det er gode odds for å dra opp en skikkelig rugg.
  • Havørnsafari med RIB. Turen går via historiske steder og havørnenes mange territorier.
Lofoten

Tidspunkt: 14. - 17. april 2022

Pris: kr 12.999, inkl. 3 netter i dobbeltrom på Henningsvær Bryggehotell, 7 måltider på spesielt utvalgte restauranter, guider, aktiviteter og utstyr i henhold til program, transport til aktiviteter.

Bindende påmelding på http://eventgroup.no/nordea/ innen 31. januar 2022 (min. 12 deltakere for gjennomføring av turen)

Spørsmål? Detaljert program finner du her (PDF), eller kontakt Per Magnus Ose hos Norwegian Adventure Company på pmo@norwegianadventurecompany.com

Lofoten

Publisert 01.12.2021