Økonomi

Nordea er best på Private Banking, igjen!

For fjerde året på rad har Nordea Private Banking i Norge vunnet prisen «Best Private Bank Award» i Global Finance Magasine. Prisen er en del av «World’s best Private Banks 2021»

– Vi er virkelig glade og stole over å ha fått denne prisen igjen, sier Leder av Private Banking i Norge, Torsten Østensen. 2020 har vært et annerledes år og viktigheten av å ha en pålitelig, kunnskapsrik og tilstedeværende Private Banking aktør har blitt mer viktig.

Torsten Østensen, Leder av Private Banking i Norge

Global Finance Magazine har lesere i ca 190 land, og retter seg primært mot foretaksledere innen finans og investeringer. Et globalt ekspertpanel vurderer banker over hele verden basert på et antall faktorer, blant annet tilbakemeldinger fra ledergrupper i ulike selskap. Vinnerne er de bankene som har vist evne til å tilpasse seg nye forutsetninger innenfor formuesforvaltning og samtidig opprettholde sitt langsiktige fokus.

– Selv under den pågående pandemien og alt det har medført i form av uro på børsen og raske forandringer har vi klart å opprettholde høy aktivitet og en nær relasjon med våre kunder. Den digitale omstillingen hos kunder og rådgivere har gått smidig og vi har også hatt mulighet til en mer proaktiv tilnærming til våre kunder gjennom webinarer og nyhetsbrev. Også våre nye møteformer har fungert bra både for løpende forvaltningsdiskusjoner med eksisterende kunder samt å ønske velkommen et stort antall nye kunder, som har oppdaget at Nordea har et interessant private banking tilbud.

 At vi har klart omstillingen bra ser vi også i kundemøtene som i større grad enn før er gjennomført digitalt gjennom året. Det er derfor spesielt hyggelig å motta denne prisen nå. Målet vårt er alltid å bli bedre avslutter Torsten Østensen.

Nordea Private Banking i Sverige og Danmark har også blitt kåret til beste Private Banking av Global Finance Magazine. Pressemelding med alle vinnerne kan du lese her.

Publisert 23.11.2020