Nyheter og tilbud

Mens vi venter på no’ godt

Linn Skåber og Ine Jansen

Linn Skåber og Ine Jansen er venner og skuespillere. De ville gjerne gjøre noe sammen. Linn ville spille Samuel Becketts klassiker Mens vi venter på Godot, men Ine var mer usikker: To menn med bowlerhatter som venter på noe som ikke kommer, liksom? De gikk til teatersjefens kontor. Så viser det seg at kvinner rett og slett ikke har lov til å spille Mens vi venter på Godot. Det står i testamentet til Samuel Beckett.

Hvorfor? Har ikke kvinner eksistensielle kriser? Eller dødsangst? Kan ikke også kvinner kjenne på følelsen av å være på et slags venteværelse, før livet virkelig begynner? Opplever de ikke absurdismen i dagliglivet?

Åpenbart ikke, ifølge Beckett. Eller er det noe med prostata? En av gutta i Mens vi venter på Godot driver og tisser hele tiden. Men det kunne Linn og Ine fiksa med litt blærekatarr.

Velkommen til en fortelling om to kvinner midt i livet og den snikende følelsen av at det kanskje ikke varer evig. Det er noe med ungene som nesten har flyttet hjemmefra og ikke ringer. Og så handler det om religion, hund, feminisme, mobildekning – og litt om politisk ukorrekthet.

Tidspunkt: 29.3.22, kl 19.30
Sted: Kanonhallen, Oslo
Pris: Kr 402, ord.pris kr. 495
Bestillingsfrist: 28.2.22

Bestill billetter her

Publisert 07.01.2022