Økonomi

Best på Private Banking – igjen!

Global Finance Magazine har for femte år på rad kåret Nordea til den beste banken innen Private Banking i Norge.

Torsten Østensen
Torsten Østensen, leder for Private Banking

– Vi er svært stolte over prisen, og av å få den for femte året på rad. Det er en fantastisk anerkjennelse av arbeidet vårt, sier Torsten Østensen, som er leder for Private Banking.

Global finance award logo

Prisen, som deles ut av det amerikanske finansmagasinet, er en del av ”World’s Best Private Banks 2022”.

– Det siste året har vært utfordrende på mange plan, men gjennom en kraftsamling av hele Nordea-teamet vårt har våre felles anstrengelser resultert i høydepunkter som all-time high når det gjelder kundetilfredshet i andre kvartal. Pluss at vi har nådd milepælen 100 milliarder NOK i forvaltet kapital, noe som virkelig bekrefter at vi er på rett spor.

Global Finance Magazine ble grunnlagt i 1987, og har lesere i cirka 190 land. Magasinet retter seg primært mot bedriftsledere innen finans og investeringer. Et globalt ekspertpanel vurderer banker over hele verden basert på et antall faktorer, blant annet tilbakemeldingeer fra ledergruppene i ulike bedrifter. Vinnerne er de bankene som har vist evne til å tilpasse seg nye forutsetninger innen formuesforvaltning og samtidig opprettholde sitt langsiktige fokus. Også Nordea Private Banking i Sverige og Finland ble kåret til beste Private Banking av Global Finance Magazine – i Sverige for tredje år på rad.  

Publisert 11.11.2021